elektrostatisk trasa får bort mer smuts och damm

Få bort smuts och damm med en elektrostatisk trasa

Ett rent hus är ett hälsosamt hus. Bakterier och damm kan göra dig sjuk. Damm består av partiklar från kläder, mat och hudflagor. Hudflagorna kan komma från dig, ditt husdjur eller från skorna du gick in med i hemmet. Därför dammar vi av fler orsaker än bara det estetiska.

Få bort smuts och damm från ditt hem

När du dammar på ögonnivå så är väl det bra i sig, men har du någonsin tittat på din takfläkt när den inte är på? Kanske ser den helt okej ut när den snurrar, men när du stänger av den kan du se ett tjockt lager av grå massa överallt på alla bladen, särskilt längst upp. En dammopp för takfläktar kan hjälpa dig att få bort allt äckligt damm utan att du behöver ta isär fläkten. Dammprodukter såsom vanliga dammvippor eller dammoppar kan sprida ut dammet mer än de faktiskt rengör, men en dammopp särskilt för takfläktar har en elektrostatisk borste som stryker bort dammet från din takfläkt utan att dammet får vingar och sedan hamnar i dina lungor.

När du dammar så omringar dammoppen för takfläktar hela bladet med hjälp av det förlängningsbara handtaget så att du kan stå på golvet och med enkelhet nå upp och få bort allt damm och smuts. Den kan från 68 cm lång bli 120 cm lång och är i sin helhet inte större än en vanlig dammopp eller sopborste.

Många människor lämnar alltid deras takfläkt på eftersom det hjälper luften att cirkulera och gör miljön bättre i rummet. Det kan komma som en chock då man stänger av den och inser att takfläkten har samlat upp massor av det damm som finns i rummet på sina fläktblad. Även i de renaste hem kan man chockas ordentligt då man stänger av en takfläkt som alltid får gå. Istället för att klättra upp på en stol eller stege så använd en elektrostatisk dammopp för takfläktar för att göra jobbet enklare.

Elektrostatisk dammprodukt

När du rengör hemma med en elektrostatisk dammtrasa eller dammprodukt, så kommer du bli förvånad över hur mycket smuts de samlar upp och som du inte ens visste att du hade. Om man sopar med en sop så lämnar det alltid efter sig en linje eller liknande med smuts. När man rengör möblerna så resulterar det ofta i att man skickar iväg en hel del damm i luften, där det helt enkelt sedan hittar en annan plats att husera på. När du har städat klart på ditt vanliga sätt gör ett litet experiment. Torka en bit av det nystädade golvet med en elektrostatisk trasa. Du kommer att förvånas över hur mycket smuts som är kvar.

Det finns många produkter som säljs på nätet eller på tevereklamen som påstår att de kan göra ditt liv enklare, eller att de har banbrytande produkter till låga priser. Många har blivit tveksam till alla dessa produkter efter att ha köpt dem, och endast blivit oerhört besvikna och flera kronor fattigare. När du ska köpa nya produkter så köp dem från ett företag som har en historik av nöjda kunder och som ger garantier. När du köper något från ett företag, antigen i en affär eller på nätet, så är det smart att ta reda på deras policy angående ångerrätten. Om en produkt köps på en rea utan möjlighet till att kunna lämna tillbaka varan, så vet du att du tar en chansning gällande om du blir nöjd med produkten eller inte. Men om du köper från ett väletablerat företag som erbjuder pengarna tillbaka garanti så har du reducerat risken, och kan pröva en ny produkt för att ta reda på resultatet själv.